fbpx

Artificii (interior-exterior)

  • ARTIFICII

Artificii interior

Materialele pirotehnice de interior (din categoria T-1= articole pirotehnice pentru utilizarea pe scena care prezinta un risc scazut) sunt special destinate acestor activitati de interior, fiind cu “foc rece”, fara fum sau miros, respectand cu strictete clasificarea prevazuta de HOTARAREA nr. 1.102 din 10 decembrie 2014 privind stabilirea conditiilor pentru punerea la dispoziţie pe piata a articolelor pirotehnice.

Materialele pirotehnice vin insotite de documentatia tehnica si declaratia de conformitate UE.

Specialistii nostri, autorizati in baza prevederilor aceleasi legi, au experienta de peste 30 de ani in domeniu pirotehnic si va pot oferi asistenta atat pe partea de coregrafie a spectacolului pirotehnic, cat si informatii tehnice detaliate pentru ca dumneavostra sa va bucurati de clipe de neuitat.

Responsabil artificii:

S.C. Noris Lights S.R.L. autorizata in baza L-126/1995 – republicata in 2014, ofera clientilor efecte pirotehnice de interior, folosind materiale specifice omologate in conformitate cu prevederile potrivit prevederilor anexei II la Regulamentul (CE) nr. 1.907/2006 al Parlamentului European.

Artificii Exterior

Articolele pirotehnice de exterior (articole pirotehnice de divertisment interzise la folosire de catre publicului larg din categoriile F2 şi F3, potrivit prevederilor art. 6, şi din categoria F4) sunt destinate exclusiv uzului de catre personal calificat si autorizat ca PIROTEHNICIAN, respectand cu strictete clasificarea prevazuta de HOTARAREA nr. 1.102 din 10 decembrie 2014 privind stabilirea conditiilor pentru punerea la dispozitie pe piata a articolelor pirotehnice.

Jocurile de artificii, avizate si autorizate de catre IPJ si/sau ISU, se pot executa numai cu respectarea prevederilor art. 34 din L-126/1995 – republicata in 2014.

Responsabil artificii:

S.C. Noris Lights S.R.L. autorizata in baza L-126/1995 – republicata in 2014, ofera clientilor jocuri de artificii profesionale, folosind materiale specifice omologate in conformitate cu prevederile potrivit prevederilor anexei II la Regulamentul (CE) nr. 1.907/2006 al Parlamentului European.

Call Now ButtonSuna acum!