fbpx

Covor rosu

  • COVOR ROSU

Covorul rosu la intrarea in biserica sau la intrarea in restaurant, presarat cu petale de trandafiri este un detaliu foarte important pentru ca nunta ta sa arate precum un eveniment de la Hollywood!

Pe langa inchirierea covorului rosu, se poate opta, pentru stalpi de delimitare cu cordon rosu, cromati sau stalpi imbracati in tul si aranjamente florale artificiale sau naturale.

Covorul rosu este cea mai la indemana metoda pentru a marca intrarea in spatiul receptiei, drumul spre altar la o cununie religioasa in aer liber sau intrarea in biserica.

Avand o lungime de 10 m, covorul rosu va fi frumos asternut in oricare din cele trei situatii pentru ca tu si invitatii tai sa va simtiti speciali.

Daca nu iti place rosul, avem ca solutie o multitudine de culori, care vor arata fantastic cu tematica nuntii tale. In cazul unei ceremonii in aer liber un covor alb intins pe pajiste, presarat pe margine cu petale de trandafiri si marcat de scaune albe cu mici aranjamente florale atasate, poate transforma acel loc intr-un spatiu de vis.

Covorul rosu poate fi accesorizat cu stalpisori decorativi cu aranjamente florale, cu suporturi de care sa atarne globuri simpatice din flori sau cu petale de trandafiri.

Call Now ButtonSuna acum!