Diana Stefanescu – artist muzica populara

Cu zambetul pe buze si veselie in suflet, Diana Stefanescu reuseste sa aduca voie buna in inimile oamenilor, fie ca este vorba de evenimente private, spectacole ori festivaluri de muzica populara. Numeroase premii castigate inca de la varsta de 15 ani, onoarea de a fi pe scena alaturi de nume mari al folclorului romanesc (Orchestra Lautarii din Chisinau, Ion Paladi, Ionut Dolanescu) si aparitii Tv (Etno Tv, Favorit Tv, TVR 1, Antena Stars) i-au asigurat artistei simpatia publicului si popularitatea de care se bucura si acum.

In prezent, in ceea ce priveste evenimentele private (nunti, botezuri, petreceri corporate) Diana Stefanescu combina muzica populara cu cea de petrecere, 100% LIVE, astfel reusind sa multumeasca gusturile muzicale ale tuturor invitatilor si sa creeze o atmosfera de pomina. Vocea frumoasa, carisma si energia de care da dovada se fac remarcate, astfel, unde este Diana Stefanescu trebuie sa fie sarbatoare!

Asadar, artista va asteapta sa va bucurati impreuna de viitoarele evenimente si momente frumoase din viata dumneavoastra!

Disponibil pentru: Nunta, Botez, Majorat, Eveniment Corporate, Bal de Boboci, Aniversare

Portofoliu