Mirela Ursache

Cantareata muzica nunta buzau

Muzica m-a fascinat de mica.Am inceput sa cant inca  de la gradinita.

Am urcat pe scena ,am evoluat si am luat premii pe toata perioada scolii

„Muzica este mai mult decat un hobby pentru mine, cantecul si placerea  de a canta mi-au adus implinrea ca om”

      Cartea mea de vizita este muzica de buna calitate care da tonul distractiei dar si carisma,prezenta si energia pe care o transmit  si care creeaza o atmosfera unica cu momente placute petrecute impreuna cu  famila  si de prietenii  dvs.

„Imi doresc sa evoluez pe zi ce trece, sa adopt stiluri care sunt  in concordanta cu felul meu de a fi. Doresc sa apar in fata celor ce ma plac si ma asculta, tot timpul altfel, sa descopere in mine evolutia si prospetimea unui artist pe gustul lor.”

Pentru o nunta de exceptie, Mirela Ursache este cea mai potrivita artista!.

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii.

Avand sute de evenimente festive si o experienta  de mai bine de 20 ani– MIRELA URSACHE – reprezinta garantia unei petreceri  reusite,   orice eveniment poate deveni special şi de neuitat în compania ei !

Este apreciata si preferata deopotriva de tineri , precum si de cei mai in varsta, gratie repertoriului bogat si foarte variat .

„In prezent, solicitarile si notorietatea mea  sunt  strans legate  de atmosfera pe care o creez  la orice fel de evenimente :nunti,botezuri,petreceri private,corporate,spectacole dar si anii de experinta  petrecuti pe scena la spectacole,concursuri, emisiuni Tv si sute de ocazii de acest gen. Programele   mele sunt 100% LIVE  si cuprind genuri muzicale diverse  de la muzica usoara romaneasca si internationala ( latino,greceasca,italiana,gipsy,sarbeasca,engleza,portugheza) pana la muzica etno, populara si de petrecere.   Daca doriti sa aveti parte de un moment de buna calitate pentru  evenimentul dvs nu ezitati sa o solicitati”

Disponibila pentru: Nunta, Botez, Petreceri de Majorat, Evenimente Corporate etc.