fbpx

Fum Greu – Gheata Carbonica

  • Fum Greu - Gheata Carbonica

FUM GREU – GHEATA CARBONICA

Masinile de fum greu (gheata carbonca) produc un efect magnific „dans pe nori”, numai bun pentru primul dans al mirilor. Gheata carbonica creeaza o ceata ideala scazuta, care va curge pe ringul de dans si va ramane sub nivelul genunchilor. De asemenea, puteti lumina ceata de gheata uscata cu filtre color pentru a produce o atmosfera cu adevarat magica.

Crazy Fiesta iti ofera serviciul de gheata carbonica pentru nunta ta fie ca un serviciu singular cat si la pachet cu o gama mai larga de servicii. Va asiguram ca nunta dumneavoastra se va desfasura fara probleme, la timp, iar implicarea si profesionalismul se vor reflecta din primele secunde in care gheata carbonica / fumul greu se va asterne pe podea. Indiferent daca este un efect de gheata carbonica pentru valsul tau sau un efect uimitor pentru sosirea oaspetilor, serviciile noastre au o calitate superioara fata de concurentii nostri. Suntem pe deplin asigurati si furnizam facturi fiscale.

Daca doriti sa aveti gheata carbonica pentru valsul de mireasa sau intrarea dvs., trimiteti-ne o cerere pentru a primi un pret competitiv sau pur si simplu da-ne un telefon. Iti vom oferi pachetul perfect pentru tine la un pret cat mai acceptabil.

Call Now ButtonSuna acum!