DJ Ovidiu Oncescu

Nascut in sanul unei familii cu traditie in muzica, pasiunea mea a inceput foarte devreme, chiar din clasa I de scoala. In 1999 am inceput sa lucrez ca dj la un club din Buzau, perioada in care mi-am descoperit si pasiunea pentru radio care s-a pliat natural pe felul meu de fi si pe ceea ce invatasem deja prin muzica.

In timp mi-am format notiuni mai concrete despre ceea ce inseamna sa fi un dj profesionist , iar colaborarile din acea perioada mi-au adus nenumarate solicitari si pentru ale locatii.
Din 2000 am primit solicitari pentru a merge ca dj la evenimente private: nunti, botezuri, majorate, baluri de boboci, etc. iar firea mea comunicativa si carismatica imbina in cadrul acestor petreceri doua functii : cea de dj si cea de mc.

In 2004 incep colaborarea cu un post de radio local, urmand ca postul sa ajunga regional in cativa ani, eu ramanand pe pozitii.
In 2007 am primit oferta pentru un post de realizator tv pentru o emisiune muzicala in cadrul unui post de televiziune local.
In acesti ani de continua evolutie m-am facut remarcat ca fiind o persoana responsabila, dinamica, care transforma orice petrecere intr-un moment de neuitat.
Evenimentele private mi-au adus, de asemenea si colaborari cu artisti renumiti, chiar si la nivel national. In prezent sunt angrenat intr-o multime de evenimente muzicale si media in diverse locatii din Buzau sau din tara unde provocarile imi mentin vie pasiunea mea pentru muzica.

Acolo unde se termina cuvintele, incepe muzica !

Disponibil pentru: Nunta, Botez, Majorat, Eveniment Corporate, Bal de Boboci, Aniversare