Alenna

Alenna (Alina Coltan) este fosta concurenta Vocea Romaniei 2015 in Echipa Smiley. Este o voce puternica, energica si versatila cu un repertoriu foarte vast de la Jazz, Pop, Dance, Rock chiar si Etno si folclor – coveruri si slagare cunoscute interpretate intr-o maniera proprie, originala. A studiat canto si pian, iar in prezent compune atat pentru ea cat si pentru diversi artisti de top din tara si din strainatate. A cantat pe scene din Romania si din strainatate (Italia, Germania, Cipru, Turcia, Republica Moldova, Kosovo, Belgia, etc) Activeaza si ca Mc, fiind o importanta voce in lumea entertainmentului de clubbling si private party din Romania. Are o experienta vasta ca solist si ca entertainter activand in mai multe trupe live si proiecte de renume si colaborand cu Dj renumiti din tara si din strainatate.

  Experienta dar si talentul in muzica o recomanda ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine de live si clubbing si un entertainer cu stil si prestanta ce se poate adapta oricarui tip de public sau eveniment.

Show-ul ei consta intr-un entertainment original bazat pe o parte de MC combinata cu live vocals (improvizatie si mash-up-uri de melodii celebre pe beat-uri de club create in timp real). Bineinteles ca dansul, zambetul pe buze si voia buna nu vor lipsi, astfel incat petrecerea ta va avea toate ingredientele uneia de neuitat.

Disponibil pentru: Nunti, Botezuri, Majorate, Evenimente Corporate, Baluri de Boboci, Aniversari