fbpx
  • SERVICII COMPLETE PENTRU O NUNTA DE VIS

    Locatii, Aranjamente florale, Design locatie, Candy bar, Fum greu, Arificii, Porumbei, Baloane, DJ, MC, Formatii, Cavaret instrumente, Acordeon, Videograf, Fotograf, Photo Booth etc.

Crazy Fiesta Agency – Nunta la cheie

Fiecare din urmatoarele servicii de nunti poate fi inclus in serviciul nostru complet de planificare a nuntii, dar  se poate vinde si separat. In cadrul agentiei noastre vom discuta toate ideile tale, vom proiecta un plan an al nuntii cu o varietate de optiuni pe care sa le iei in considerare,iti vom oferi toate informatiile necesare pentru a face cele mai bune alegeri astfel incat sa va bucurati de nunta fara stres si surprize, deoarece noi vom avea grija de tot ceea ce a fost planificat!

Planificatorii si designerii din agentia Crazy Fiesta sunt aici pentru a iti transforma nunta de vis in realiate. De la Bucuresti, Buzau, Ploiesti pana la orice destinatie din tara, realizam cu pasiune si implicare nunti uimitoare, unice, de lux, vintage, traditionale sau tematice. Am oferit servicii, am planificat si proiectat peste 1000 de nunti in diverse locatii din intreaga tara.

Echipa Crazy Fiesta te va ajuta sa ai o atmosfera personala, unica pentru ziua cea mare garantandu-ti totodata ca la noi vei beneficia de servicii profesionale, implicare si originalitate inca de la inceputul etapei de planificare a nuntii pană la sfarsitul zilei mari. Suntem aici pentru a iti indepli pana si cele mai indranete vise! 

Iti garantam ca alegandu-ne pe noi nunta ta va fi o amintire de neuitat! Pentru informatii mai detaliate despre tarife, servicii singulare dar si nunti la cheie, te rugam sa ne contactezi.

Serviciile noastre pentru o nunta de vis

Fiecare din urmatoarele servicii de nunti poate fi inclus in serviciul nostru complet de planificare a nuntii, dar se vand si separat. Agentia noastra impreuna cu profesionisti remarcabili vor personaliza orice serviciu de nunti pentru a satisface nevoile si dorintele fiecarui cuplu. Dupa ce discuti toate ideile tale, vom proiecta un plan cu o varietate de optiuni pe care sa le iei in considerare astfel incat sa te bucuri de nunta fara stres si surprize, deoarece vom avea grija de tot ceea ce a fost planificat.

1320

Clienti

20

Servicii

Pentru ca o nunta senzationala nu se intampla pur si simplu ai nevoie de Crazy Fiesta!

Inovativi

Suntem pregatiti sa realizam o nunta unica. Nu trebuie decat sa ne pui la incercare!

Servicii complete

Fie ca vrei o nunta la cheie fie doar o parte din serviciile noastre, suntem aici pentru tine!

Super echipa

Echipa noastra de profesionisti va face faza cu brio pana si celor mai pretentiosi miri!

Wedding planer de exceptie

Tot ce trebuie sa faci e sa ne spui visul tau, noi il vom face realitate!

Call Now ButtonSuna acum!