fbpx

Formatii / Trupe

  • FORMATII

Conceptul Crazy Fiesta a inceput din pasiunea pentru a oferi clientilor nostri o experienta inedita atunci cand vine vorba de evenimente.

Pentru ca ne dorim sa va oferim o alternativa pe langa clasicele servicii , am ajuns la punctul in care am reunit o echipa creativa si profesionista.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu echipa noastra iti poate concepe evenimentul pana la cele mai mici detalii. Cel mai mare atu al conceptului Crazy Fiesta este inventivitatea si punerea in aplicare a celor mai ambitioase proiecte atunci cand vine vorba de evenimente. Avem o echipa prietenoasa si gata sa te ajute sa-ti realizezi cele mai nebunesti idei.

Ne-am propus sa transformam visele voastre in realitate si sa va oferim momente de neuitat.

Dupa o discutie cu echipa noastra vei realiza ca pentru noi nimic nu este prea greu si ceea ce visai demult se poate materializa.

Suntem creativi iar conceptele noastre de nunti, majorate, baluri, evenimente publice si zile de nastere au uimit prin ineditul lor.

Ducem ideea de decor la un alt nivel trasformandu-l in instalatii de arta. Reusim sa trasformam orice locatie adaugand elemente de decor “wow” pentru a creea o atmosfera deosebita.

Play Orchestra

Trupa cover

Trupa MATES

Trupa cover

Emilia & The Gentlemen

Trupa cover

Trupa Undercover

Trupa cover

Blue Motors

Trupa cover

Trupa Perpetuum

Trupa cover

Formatia Medalion’S

Formatie muzica populara si altele

Trupa Symboll

cover si populara

… si lista ramane deschisa …

Call Now ButtonSuna acum!