MC Karla

Berbec autentic, nascut pe 1 al lunii aprilie, Karla Lucuta se incapataneaza sa faca din fiecare eveniment unul reusit, de tinut minte pana la urmatorul. Cu o experienta de mai bine de 8 ani in radio si televiziune, pe segmentul divertisment, cu nenumarate emisiuni, prezentari de concerte in fata a sute sau mii de spectactatori in Buzau, Vrancea, Bucuresti si in strainatate, Karla face diferenta prin energia pe care o transmite, dezinvoltura caracteristica,  starea perfecta de party pe care o induce. Orice eveniment este cel mai important si trebuie sa iasa perfect. Experienta de 9 ani in domeniu face sa se poate plia pe orice categorie de public si sa faca entertainment.

Mi-am trecut in palmares in decursul anilor botezuri cu 400 de oameni, concerte in piete publice cu mii de oameni, prezentari de evenimente cu sute de romani care traiesc in Italia si am fost entertainer pentru copii si adulti un sezon intreg la piscina, ori cei mici sunt foarte greu de multumit, pentru ca ei sunt sinceri si actioneaza doar cand le place ceva cu adevarat. Sunt pregatita pentru orice. Sunt pregatita pentru tine! Hai sa ne vedem, sa scriem impreuna cele mai frumoase amintiri ale evenimentului tau!

Cu un nume deja cunoscut in zona de radio si de televiziune, Karla Lucuta e prezenta si la evenimente private, unde de la aniversari intre prieteni si pana la nunti, botezuri sau evenimente corporate stie sa faca atmosfera de calitate, ca MC si bazandu-se pe improvizatie. Sub deviza “nimeni nu sta jos”, evenimentul cu Karla la microfon se transforma in SHOW!

Nume: Karla Luisiana Lucuta

Varsta: 30 de ani

Ocupatie: Prezentator TV, DJ, MC

Experienta: 9 ani

Disponibilitate: Nunta, botez, majorat, concerte, aniversari diverse, eveniment corporate, bal de boboci si bal de absolvire, in tara si in strainatate.