Play Orchestra

Play Orchestra este un concept nou format din 8 tineri profesionisti, energici si cu foarte multa experienta atat in domeniul muzical cat si entertainment. Abordam diverse genuri muzicale cu show-uri pe masura, mentinem atmosfera pe tot parcursul evenimentului si mereu intrecem asteptarile clientilor nostri. Va doriti un eveniment de lux, muzica de calitate, show-uri de neuitat si entertainement pe masura? Play Orchestra este alegerea potrivita !

Calitate
Perfectiunea nu este doar un simplu concept. Ea poate fi atinsa prin standardele pe care ti le impui. Conceptul pe care il adoptam reprezinta garantia succesului in desfasurarea oricarui eveniment.

Perfectiune
Evenimentul dumneavoastra este prioritatea noastra!
Fie nunta, botez, aniversare, revelion sau petrecere corporate, echipa Play reuseste cu brio sa mentina atmosfera pe toata durata evenimentului. Genurile muzicale abordate sunt pe placul tuturor invitatilor indiferent de varsta sau gusturile acestora. Suntem experti in captarea publicului si sustinerea petrecerii cu foarte mare atentie si rafinament.

Entertainment
De la Muzica usoara internationala (Cover Pop, Pop rock, Blues, Rock’n roll, Jazz, Cafe concert), Muzica usoara romaneasca(Slagare), Muzica de petrecere romaneasca, Folclor autentic si multe alte genuri, la show-uri de dans combinate cu un spectacol de fum si lumini de senzatie, Play Orchestra va pune la dispozitie toate aceste servicii transformand petrecerea dumneavoastra intr-o petrecere de vis !

Disponibil pentru: Nunti, Botezuri, Majorate, Evenimente Corporate, Baluri de Boboci, Aniversari