Cauti un DJ profesionist pentru nunta, botezul sau evenimentul tau?

Urmeaza sa fii gazda unui eveniment de tip nunta, botez sau petrecere privata si esti in cautarea unui DJ profesionist care iti poate asigura o experienta remarcabila? Exista cu siguranta multe variante dar noi suntem aici pentru tine.

Indiferent de numarul de comentarii pozitive, sau banii pe care ii economisesti, trebuie sa alegi cu mare atentie un DJ pentru ca daca nu esti multumit de serviciul pe care acesta ti l-a oferit, atunci toate ar duce la risipa atat de timp si finante dar vei ramane si cu un gust amar ca invitatii tai nu s-au distrat sau ca se putea si mai bine. In mod clar acest lucru este ceva care cu care nu te-ai fi bucurat niciodata.

Ca si solutie, agentia noastra a atras in echipa sa un super profesionist in materie de muzica si entertaiment si anume pe DJ OVIDIU ONCESCU.

dj ovidiu oncescu

Despre mine, DJ Ovidiu Oncescu

Nascut in sanul unei familii cu traditie in muzica, pasiunea mea a inceput foarte devreme, chiar din clasa I de scoala. In 1999 am inceput sa lucrez ca dj la un club din Buzau, perioada in care mi-am descoperit si pasiunea pentru radio care s-a pliat natural pe felul meu de fi si pe ceea ce invatasem deja prin muzica.

In timp mi-am format notiuni mai concrete despre ceea ce inseamna sa fi un dj profesionist , iar colaborarile din acea perioada mi-au adus nenumarate solicitari si pentru ale locatii.
Din 2000 am primit solicitari pentru a merge ca dj la evenimente private: nunti, botezuri, majorate, baluri de boboci, etc. iar firea mea comunicativa si carismatica imbina in cadrul acestor petreceri doua functii : cea de dj si cea de mc.

In 2004 incep colaborarea cu un post de radio local, urmand ca postul sa ajunga regional in cativa ani, eu ramanand pe pozitii.
In 2007 am primit oferta pentru un post de realizator tv pentru o emisiune muzicala in cadrul unui post de televiziune local.
In acesti ani de continua evolutie m-am facut remarcat ca fiind o persoana responsabila, dinamica, care transforma orice petrecere intr-un moment de neuitat.
Evenimentele private mi-au adus, de asemenea si colaborari cu artisti renumiti, chiar si la nivel national. In prezent sunt angrenat intr-o multime de evenimente muzicale si media in diverse locatii din Buzau sau din tara unde provocarile imi mentin vie pasiunea mea pentru muzica.

Acolo unde se termina cuvintele, incepe muzica !

Disponibil pentru: Nunta, Botez, Majorat, Eveniment Corporate, Bal de Boboci, Aniversare

dj buzau ovidiu oncescu

Experienta sa de peste 20 de ani  garanteaza o petrecere de neuitat, unde oaspetii vor fi pe ringul de dans toata noaptea!

A participat la peste 1000 de evenimente si ridica anual la dans zeci de mii de oameni la nunti, botezuri, majorate, aniversari, petreceri corporate etc.

Acesta are o experienta solida aproape in toata aria de entertaiment, cum ar fi radio, TV dar si colaborari cu mari nume din industria muzicala.

Orasele pentru care il puteti solicita pentru nunta, botez si petreceri private sunt din Buzau, Ploiesti, Braila, Bucuresti si nu numai.