Bine ai venit la Agentia Crazy Fiesta

Conceptul Crazy Fiesta a inceput din pasiunea pentru a oferi clientilor nostri o experienta inedita atunci cand vine vorba de evenimente.

Pentru ca ne dorim sa va oferim o alternativa pe langa clasicele servicii , am ajuns la punctul in care am reunit o echipa creativa si profesionista.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu echipa noastra iti poate concepe evenimentul pana la cele mai mici detalii. Cel mai mare atu al conceptului Crazy Fiesta este inventivitatea si punerea in aplicare a celor mai ambitioase proiecte atunci cand vine vorba de evenimente. Avem o echipa prietenoasa si gata sa te ajute sa-ti realizezi cele mai nebunesti idei.

Ne-am propus sa transformam visele voastre in realitate si sa va oferim momente de neuitat.

Dupa o discutie cu echipa noastra vei realiza ca pentru noi nimic nu este prea greu si ceea ce visai demult se poate materializa.

Suntem creativi iar conceptele noastre de nunti, majorate, baluri, evenimente publice si zile de nastere au uimit prin ineditul lor.

Ducem ideea de decor la un alt nivel trasformandu-l in instalatii de arta. Reusim sa trasformam orice locatie adaugand elemente de decor “wow” pentru a creea o atmosfera deosebita.

Tinem cont de personalitatea fiecaruia, de aceea prima intalnire cu noi este despre voi, despre ceea ce va place si ceea ce va doriti pentru evenimentele voastre. Noi venim cu un suport vizual pentru a intelege exact gusturile si dorintele voastre iar mai apoi incepe partea de personalizare pentru fiecare client in parte si realizarea conceptului pentru eveniment.

De ce sa ne alegeti pe noi? Pentru ca reusim sa punem in practica idei pe care nu le-ai mai vazut, pentru ca ne place sa te surprindem si pentru ca ne place sa ne autodepasim.

Pentru a va face o idee mai buna despre noi vizitati sectiunea portofoliu printr-un simplu click aici!

Cunoaste Echipa

Suntem o echipa de profesionisti dedicati, pregatiti sa mutam cerul si pamantul, pentru ca evenimentul tau sa fie unul memorabil si spectaculos.