Fotografi Profesionisti Evenimente

Amintirile celei mai importante zile se marcheaza doar cu un set de fotografii si filmari frumoase si durabile si pentru asta Crazy Fiesta iti pune la dispozitie cei mai buni fotografi profesionisti din Buzau.

Imaginile frumoase suprinse de fotografii nostri va vor purta intr-un mod magic inapoi in timp ori de cate ori veti dori, iar creativitatea și experienta noastra vor ajuta in a surprinde nu numai momentele formale din cadrul nuntii sau botezului tau cat si momente mai agresive de iubire si afectiune dintre cuplu, prieteni și familie care fac amintirile acestea atat de speciale.

Cum decurge totul? Simplu! Inainte de ziua cea mare, la consultatia de inainte de nunta, botez sau eveniment, vom discuta  despre stilul de poze pe care doresti sa le luam, setarea și compoziția gruparilor formale. Experienta noastra de a lucra cu un numar mare de persoane in diverse locatii ne reflecta profesionalismul si calitatea serviciilor fotografice pe care le oferim. De asemenea, luam fotografii de reportaj pe parcursul zilei, capturam momente spontane cu cuplul dar si cu oaspetii, de la sosirea la ceremonie pana la plecarea miresei si a mirelui la sfarsitul zilei. Noi impreuna cu fotografii nostri cunoastem tot felul de locatii fantastice din și în jurul Buzaului pentru imagini romantice, iar pachetele noastre de zi cu zi pot include si un photo shoot complementar după eveniment.

Vali Blidaru

Ciprian Sterian

Adina Dumitrescu

Marian Mihai

George Tari

… si lista ramane deschisa …