Trupa Blue Motors

BLUE MOTORS  reprezinta un nume destul de cunoscut in peisajul muzical al trupelor din Romania. Componenta trupei BLUE MOTORS descrie destul de precis sume de proiecte si experiente muzicale, perioade mari de studiu, ani de repetitii si concerte live sub mai multe denumiri si formule de trupa.
Scopul fundamental al trupei BLUE MOTORS este transmiterea prieteniei si bucuriei traite in scena, restul se deruleaza oricum de la sine si, mai ales, MARIA SA, PUBLICUL sa aprecieze cu sufletul pentru munca pe care trupa o desfasoara.
Bluemotors abordeaza cover-uri (preluari de piese),  dar nu neglijeaza niciodată partea frumoasa a compozitiilor proprii, lucru care caracterizeaza existenta oricarei trupe care se respecta .

Aparitiile live ale trupei Bluemotors sunt extraordinare, dinamice si dau energie intotdeauna audientei prezente la concerte, evenimente culturale, party-uri private sau corporate. Reactiile publicului sunt de fiecare data incredibile si povestile despre nebuniile live din show-urile Bluemotors fac deliciul multor istorioare minunate.

Au colaborat si colaboreaza cu o sumedenie de nume mari muzicale din Romania, din care enumeram cele mai importante:  Alexandra Ungureanu, Lucia Dumitrescu, Teo Manciulea.

Au participat la numeroase emisiuni de televiziune si radio iar unul dintre cele mai importante moment live a fost aparitia in show-ul Europa FM Live in Garaj.

Componenta trupei Bluemotors este detaliata mai jos:

 FLORIN LUNGU – chitara bass, backing vocal

O „ Fecioara” desavarsita, Florin „Nepotu” este instrumentistul celor mai groase corzi, ale chitarii bass. Este un bun exemplu de studiu individual al instrumentului, dar mai ales al culturii generale muzicale. Nu rateaza niciodata ocazia de a face un gratar cu prietenii, chiar daca acest lucru ar putea dura toata noaptea. Iubeste muzica celor de la Whitesnake, Sting, Eric Clapton si Toto.

A colaborat cu The Big Deal, Trenul de Noapte, Teamsters, George Baicea Blues Band si trupa FAPTE.

ADRIAN VISTEANU – chitara, backing vocal

Nascut in zodia Leului, Adi este inteleptul trupei si exemplul de maturitate. Isi iubeste cele 3 chitari, cu greu se desparte de ele, „muncindu-le” la greu. Iubeste de mic trupa ABBA, pe care si in acest moment ii considera geniali. Asculta aproape toate genurile de muzica, fiind dependent de casti si de player, punand in aceeasi lista de preferinta atat clasici (Led Zeppelin, Deep Purple, Rainbow, Queen) dar si senzatiile momentului (Coldplay, Muse, Rascall Flats).

A colaborat cu Demos, Laura Stoica Band, Maria Radu, Alexandra Ungureanu Band, Undercover.

EMANUEL GHEORGHE ( FISA ) – clape

Nascut in Varsator, Fisa este membru Bluemotors, incepand cu vara anului 2012, cu promisiuni sufletesti ca va ramane foarte mult timp in trupa noastra. Este un instrumentist extraordinar, capabil sa traga o trupa intreaga dupa el, la cata energie muzicala dovedeste pe scena.

Este pasionat de munca de studio, el lucrand dealtfel de foarte multi ani in diverse studiouri de inregistrari si colaborand cu muzicieni de marca ai Romaniei. Numele preferate de clape sunt cele pe care le munceste in continuu: Kurzweil, Waldorf, Virus, Akai – Emu Samplers si Nord Lead. Nu refuza niciodata un spritz bun cu vin, daca e cantat si descantat intr-o atmosfera prieteneasca si relaxata.
Iubeste muzica la maxim iar dintre preferintele muzicale aminteste despre Sting, Police, Pink Floyd, Yes, Metallica, Rush, Nirvana, Garbage dar si instrumentisti ca Chick Corea.
Are o vasta experienta muzicala, de-a lungul timpului facand parte din proiecte cu nume sonore: Rosu si Negru, Loredana Groza, Directia 5, Laura Stoica Band, Maria Radu, Camioane’n Mulțime și Proconsul.

EDUARD ANTOCHI – vocal, chitara acustica

Este nascut in zodia Varsator si este pasionat de elicoptere si de literatura lui Mihail Drumes, iar cel mai drag lucru pe care-l are este familia. A început sa cante de mic prin casa si parintii l-au indrumat spre chitara clasica. Cu timpul chitara clasica si grupurile folk au fost inlocuite de muzica rock, in special heavy metal, fiind cooptat in trupe de profil.

Primele aparitii au fost impreuna cu trupele Simplu si Primul Pas din Buzau, urmat de participari la festivaluri de muzica usoara din tara, în calitate de interpret. Incepand cu anul 1997 este cooptat in trupa Demos si apoi participa la cateva proiecte de blues electric, numite Zebra si chiar prima formula denumita Bluemotors. Din vara anului 2005 face parte din trupa Undercover cu care participa la o serie de emisiuni de televiziune si are colaborari frumoase alaturi de artisti din Romania, iar in 2008 obtine locul 4 la Festivalul de la Mamaia, la sectiunea Creatie, cu piesa Amintiri. In anul 2016 este selectat pentru faza finală televizată și apare in galele live ale show-ului tv „Vocea României”.

Asculta cu multa placere muzica trupelor Rainbow, Deep Purple, dar si a lui Michael Bolton, Joe Lynn Turner, Mariah Carrey, Carrie Underwood si in general a tot ceea ce este muzica interpretata vocal foarte bine, fiind un fan inrait Whitesnake si in mod special al lui David Coverdale.

ADRIA SERBAN – vocal

Adria este noua voce feminină a trupei Bluemotors, fiind nascuta in zodia „Rac”, o persoană indragostita de muzica in totalitate, și nu mai puțin pasionată de fenomenul zodiacal, știind totul despre zodiace, indiferent de continentul lor, de ascendent și de legăturile dintre zodii. Dealtfel, Adria crede cu desăvârșire că nu este deloc întâmplătoare această legătură astrală dintre oameni.
A început sa cânte din copilărie, muzica fiindu-i cel mai bun sfetnic, cea mai bună trăire. Pornește o ascensiune minunată în muzică, reușind să cucerească cu vocea ei magnifică o sumedenie de trofee la festivalurile de profil muzical. Le enumerăm aici pe cele mai importante : trofeele Florentin Delmar, Focşani, Mihaela Runceanu Buzău, Trofeul Mamaia, Cerbul de aur, locul 2, Brasov .
Pentru o perioadă destul de frumoasă, Adria face parte integrantă a produsului de televiziune „Școala Vedetelor” sub bagheta lui Titus Munteanu, alături de nume mari ca Mălina Olinescu, Călin Geambașu, Călin Goia, Adi Despot, Nadine și multe alte nume foarte cunoscute ale proiectului.
După o perioadă mai puțin vizibilă în țară, cu multă experiență și multe evoluții muzicale apreciate peste hotare, Adria revine acasă și din ianuarie 2017, devine vocea feminină a trupei Bluemotors, un proiect din care nu vrea să mai iasă vreodată, importante fiind chimia frumoasă creată cu membrii trupei și relația minunată de prietenie cu Eduard Antochi, care, dealtfel cu mare bucurie, i-a și propus colaborarea mult așteptată.

MATEI STANCIU – tobe, percutii

Din 2015, în luna martie, sectia ritmică, mai precis, tobele , au adus un nou membru in Bluemotors, în persoana domnului Matei Stanciu, care vine dupa aproape o viață la trupa Provincialii și dupa multe alte colaborari pline de rezultate minunate…devenind la propriu cel care menține constantă întotdeauna turația motoarelor albastre!

Este tutorele trupei, din punct de vedere juridic, prin firma lui, trecând toate problemele de ordin fiscal și contractual juridic.

Are o experiență uriașă în lumea muzicală, fiind membru a multor trupe de mare nume din Romania, din care amintim Salamandra și proiectul cel mai longeviv, Provincialii, cu care a inregistrat albume și cu care a cucerit trofeul Mamaia.

Disponibili pentru: Nunta, Botez, Majorat, Eveniment Corporate, Bal de Boboci, Aniversare, etc

Repertoriu Trupa Blue Motors

NOI DOI – BLUEMOTORS
ROD STEWART – Have I told you lately
ZUCHERRO – Wonderful life

CINE M-A FĂCUT OM MARE – Delia

I WILL ALWAYS LOVE YOU – Whithney Houston

I DON’T WANNA LOSE YOU – Tina Turner
SOMETHING ABOUT THE WAY YOU LOOK TONIGHT – Elton John
CIELITO LINDO
STUMBLIN IN – Suzi Quatro & Chris Norman
JE T’AIME – Lara Fabian
I WILL ALWAYS LOVE YOU – Whitney Houston
CRY ME OUT / OAMENI, OAMENI
MEXICAN GIRL- Smokie
PASADENA –Maywood
LET’S GET LOUD – J. Lo
AMOR A LA MEXICANA – Thalia

MAMA, DOAR MAMA – Corina Chiriac
TRAIASCA BEREA/ CONSTANTINE CONSTANTINE
BOSQUITO / IOANE IOANE
GAȘCA MEA – Hi Q
MARIA ME – Greek
HORA DIN MOLDOVA
CHITARA MAITA – Provincialii
COSSE DELLA VITA – Eros Ramazotti /Tina Turner
ACHY BREAKY HEART – Billy Ray Cyrus
ANDRII POPA – Phoenix
BLUE SWEDE SHOES / MĂRIOARA DE LA GORJ
BOY DOES NOTHING – Alisha Dixon
BROWN EYED GIRL – Van Morisson
CANTEC PENTRU PRIETENI – Compact
CELEBRATION – Kool & The Gang
CHATTAHOOCHEE – Alan Jackson
CHE SARA – Jose Feliciano
CRAZY – Pink
CRAZY THING CALLED LOVE – Queen
DANCE DANCE – BZN
DELILAH – Tom Jones
SA NU UITAM NICICAND SA IUBIM TRANDAFIRII- Bogardo
DON’T GO BREAKING MY HEART – Elton John & Kiki Dee
DOWN IN THE NEW ORLEANS – Blues Brothers
DRUMURILE NOASTRE – Dan Spataru
EVERYTHING – Michael Buble
FAITH – George Michael
CÂT DE DEPARTE – Holograf
LET’S MARVIN GAYE
FEEL – Robbie Williams
FEEL LIKE MAKING LOVE – Bad Company
FREE FALLIN – Keith Urban
GAMES PEOPLE PLAY – Inner Circle
GET LUCKY – Daft Punk
CHARIOT – Gavin De Graw
GIMME HOPE JOANNA – Eddie Grant
GREAT BALLS OF FIRE – Jerry Lee Lewis
HANDS UP- Ottawan
HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN / MAMA, DOAR MAMA
HERE I GO AGAIN – Whitesnake
HEY GOOD LOOKING – The Mavericks
HIT THE ROAD JACK – Ray Charles
HOTEL CALIFORNIA – Eagles
HOUNDOG /PERINITA
I FEEL GOOD – James Brown
I GOT MY MIND SET ON YOU – George Harisson
I HAVE A DREAM – ABBA
I LOVE ROCK’N ROLL – Joan Jett
I WILL SURVIVE – Gloria Gaynor
IT’S MY LIFE – Bon Jovi
IT’S NOW OR NEVER – Elvis Presley
JOHNNY B GOODE  – Chuck Berry
JUST A GIGOLO – David Lee Roth
LA SCIATTE MI CANTARE – Toto Cotugno
LADY – Lionel Richie
LAY DOWN SALLY – Eric Clapton
LET’S GO DANCING – Kool & The Gang
LIVING NEXT DOOR TO ALICE – Smokie
LONG TRAIN RUNNING – Dobbie Brothers
LOOKED OUT OF HEAVEN – Bruno Mars
MAN I FEEL LIKE A WOMAN – Shania Twain
MARIA – Blondie
MORE THAN I CAN SAY – Leo Sayer
MY NUMBER ONE – Helena Papparizou
MY WAY – Frank Sinatra
NEED YOU NOW – Lady Antebellum
OBLADI OBLADA – The Beatles
OCHII TAI – Holograf
OH CAROL – Smokie
OH, JULIE – Shakin Stevens
ONE WAY TICKET – Ottawan
PRICE TAG / HORA MEA MOLDOVENEASCA
PROUD MARY – Tina Turner
RIVERS OF BABYLON – Boney M
ROUTE 66 – Rolling Stones
RUNAROUND SUE – Dion &The Belmonts
SOLDIER OF FORTUNE – Deep Purple
SOLI – Adriano Celentano
SUNNY – Boney M
SUSPICIOUS MINDS – Elvis Presley
SWAY – Michael Buble
SWEAT – Inner Circle
TEQUILA SUNRISE – Eagles
THAT’S AMORE – Dean Martin
THE BEST – Tina Turner
THE TIME OF MY LIFE – Dirty Dancing
TI-AM DAT UN INEL -Holograf
TUTTI FRUTTI – Little Richard
UPSIDE DOWN – Paloma Faith
VALERIE – Amy Winehouse
WHAT A WONDERFUL WORLD – Louis Armstrong
WONDERFUL TONIGHT – Eric Clapton
YMCA – Village People
YOU DRIVE ME CRAZY – Shakin Stevens
YOU’RE THE ONE THAT I WANT-O.N. John &  John Travolta