MC Florin Vlagea

Nascut pe 30 decembrie 1989 in Buzau
Florin Vlagea: un nume simplu pentru un o persoana complexa.O spun prietenii, cunoscuții și mai ales invitații oricarei petreceri. Motivul? E unul la fel de simplu! In cadrul unei petreceri este alaturi de public in permanența creand o atmosferă placută fie ca e vorba de o aniversare cu cativa prieteni invitați, fie ca vorbim de o nunta, unde sunt multe momente importante de punctat și persoane de distrat.
Imbinand meseria de MC cu cea de solist vocal, deja vorbim despre un mic pachet artistic, publicul gustand din plin momentele petrecerii sau piesele interpretate.
Pasionat de cantat inca de la varsta de 5 ani, a tot fredonat ani la randul piese de tot felul fie la orele de muzica pe bancile școlii, fie la petreceri cu prietenii sau in cluburi de karaoke.
Rampa de lansare a fost anul 2013 cand devine Dj de karaoke intr-unul din pub-urile din Buzau. De aici a inceput totul… „așteptam cu nerabdare seara de vineri sa pot canta din nou la microfon, pe boxe mari, cu public alaturi! Invatam 3-4 piese pe saptamana ca sa am ceva nou…tanjeam sa cant in fața publicului! Deja cantatul in baie era ceva banal.”
„Cantam singur, cantam cu toata lumea din pub, ii ajutam pe cei care intampinau greutati in interpretarea pieselor. Astfel, am intrat si in cea mai „Crazy” gasca din oras 

5. Disponibil pentru: Nunti, Botezuri, Majorate, Evenimente Corporate, Baluri de Boboci, Aniversari