Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Crazy Fiesta Agency (crazyfiesta.ro).

Site-ul Crazy Fiesta Agency (crazyfiesta.ro) este operat de societatea SC Crazy Media Entertainment SRL, cu sediul in Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 38 (in incinta Casei de Cultura a Sindicatelor), Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/805/2011, CUI: 29086159.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Crazy Fiesta Agency (crazyfiesta.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Crazy Fiesta Agency (crazyfiesta.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Crazy Fiesta Agency (crazyfiesta.ro) si a tertilor cu care Crazy Fiesta Agency (crazyfiesta.ro)are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Crazy Fiesta Agency (crazyfiesta.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Codul numeric personal este folosit in sistemul nostru contabil ca identificator unic al clientilor.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Crazy Fiesta Agency (crazyfiesta.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@crazyfiesta.ro.