fbpx

Restaurante Buzau

  • Restaurante Buzau

    Restaurante in Buzau, partenere Crazy Fiesta Agency, unde iti putem organiza evenimentul.

DESPRE RESTAURANTELE DE NUNTI, BOTEZURI, PETRECERI BUZAU

Restaurantele pe care ti le punem la dispoziti in orasul Buzau sunt pregatite pentru oferirea unui cadru grozav pentru cea mai fericita zi din viata ta, viitoarea ta nunta. Inconjurat de familia si prietenii cei mai apropiati, ziua ta de nunta va fi pusa intr-o locatie ideala, fix conform cerintelor tale.

Facilitati si capacitate

Restaurantele pe care le punem la dispozitia ta sunt perfecte atat pentru o ceremonie civila de pana la 30 de invitati  si pana la 400 de persoane in cele mai frumoase locatii din Buzau. Sali de bal impresionante cu un spatii excelente inclusiv pentru petrecerea de a doua zi. De asemenea, avem locatii unde puteti alege locul in care doriti sa va gazduiti receptia de bauturi, fie in exteriorul gradinii, fie in galeriile impresionante, situate alaturi de sala de bal.

Servicii oferite

Wedding planererul nostru super clificat si entuziast va fi mai mult decat fericit sa aranjeze tot ce ai nevoie pentru ziua ta cea mare, de la flori si decoratiuni, la alegeri de meniu, inchirieri de divertisment si orice alte atingeri mici care vor face nunta ta de neuitat.

Meniul de nunta

Optiunile culinare ale restaurantelor includ o selectie minunata de canapeuri care pot fi servite in timpul receptiei de bauturi, o masa minunata cu minim 3 feluri, urmata de cafea si bomboane de ciocolata, fix cum vei alege tu.

Cazare

CrazyFiesta se mandreste si cu acest serviciu pentru oaspetii dumneavoastra si va poate pune la dispozitie camere, confortabile si frumoase, pentru a se potrivi cu acei oaspeti care au nevoie de un sejur peste noapte. Vi se poate oferi, de asemenea, si o camera uimitor de frumosa si pregatita in detaliu pentru prima noapte ca un cuplu casatorit.

… si lista ramane deschisa …

Call Now ButtonSuna acum!