10 greșeli pe care să le eviți când îți planifici nunta

Ai visat toată viața la ziua cea mare, însă ea nu vine doar cu zâmbete și bucurii, ci și cu emoții, temeri și griji. Dacă vrei să fi o mireasă relaxată, prioritizează aspectele importante ale nunții și evită greșelile care ar putea să-ți strice buna dispoziție. Iată care sunt cele mai importante 10 greșeli pe care să le eviți înainte de nuntă!

 

Nu face totul de una singură

Ești creativă, ai multe idei și ești energică, dar nu trebuie să te ocupi singură de tot. Tu ești mireasa, trebuie să strălucești în ziua nunții, așa că nu este recomandat să porți toate grijile organizării unui eveniment atât de important. Acceptă ajutorul pe care ți-l oferă familia și prietenii. Nimic nu este mai rău decât să fii frântă în ziua nunții!

 

Fă probe de coafură și machiaj

Nimic nu o să te supere mai tare decât un machiaj nereușit sau o coafură care să nu te prindă. Așa că pentru a evita o astfel de situație ar trebui să te interesezi din timp cu privire la saloane. Dacă obișnuiești să frecventezi un anumit salon ești norocoasă, dacă nu, cel mai bine ar fi să faci mai multe probe ca să te asiguri că în ziua cea mare totul este OK.

Nu lăsa părinții să-ți facă lista de invitați

Au trecut vremurile când părinții aranjau nunta și pregăteau lista de invitați. Consultă-te cu logodnicul tău și chemați persoanele alături de care vă simțiți bine. Nu invita necunoscuți doar de dragul părinților sau al socrilor.

 

Nu alege o destinație foarte îndepărtată pentru nuntă

Când stabilești locația trebuie să ai în vedere că nu toate persoanele dragi ție vor putea să ajungă la nuntă, dacă aceasta se va face la o distanță foarte mare. Sigur ai și prieteni care nu-și permit să străbată mulți kilometri, așa că planifică-ți evenimentul într-o locație accesibilă tuturor, atât ca zonă cât și ca preț.

 

Nu te lasă influențată de nunțile altora

Încearcă să fii originală când vine vorba despre nunta ta! Fiecare își organizează nunta așa cum dorește, iar gusturile diferă. Oricum, orice ai alege, tot nu vei mulțumi pe toată lumea, așa că nu te stresa dacă prin comparație cu o altă nuntă tu ai, sau nu ai ceva anume. Alege pentru tine și nu pentru ceilalți!

 

Ai grijă la muzică și la echipa foto-video

Se spune că muzica face petrecerea, așa că adună din timp informații despre posibilitățile pe care le ai. Ține cont de bugetul nunții tale, analizează toate opțiunile și alege în funcție de ce îți dorești. Poți alege o trupă, un DJ sau poți chiar să le combini. Nu uita nici de echipa foto-video, caută portofolii online și asigură-te că faci cea mai bună alegere în funcție de ce îți dorești. Important e să ții la calitate!

 

Nu te transforma în BrideZilla

Înaintea nunții emoțiile te vor copleși, iar părerile celorlalți te vor enerva de multe ori. Trage aer în piept și comunică frumos cu cei din jurul tău, nu ridica tonul, chiar dacă ești stresată sau nervoasă. Amintește-ți că toată lumea îți vrea doar binele! Zâmbește, fi feminină și respectuoasă și nu uita să mulțumești tuturor pentru sfaturi.

 

Nu lăsa prea multe lucruri de făcut pe ultima sută de metri

Poate în primele luni ale organizării unei nunți ți s-ar putea părea ciudat să te ocupi de detalii de genul, ce mărturii pui pe mese sau ce culoare să aibă buchetele, dar orice pregătire te va scuti de foarte mult stres în ultimele săptămâni. Cu cât se apropie mai mult data nunții, cu atât mai aglomerată vei fi, așa că este important să faci lucrurile din timp.

candy bar

 

Nu-ți neglija logodnicul

Sigur în perioada de dinaintea nunții sunteți amândoi mai ocupați și stresați în același timp, dar nu uita să fii la fel de bună și dulce cu viitorul tău soț, așa cum erai atunci când s-a gândit să te ceară în căsătorie. Dacă ceva nu merge, încercați să vă calmați și să priviți totul în ansamblu, sigur veți găsi o soluție pentru orice.

 

Nu vorbi non stop despre nuntă cu prietenii tăi

Orice femeie este entuziasmată când vine vorba despre nuntă, însă trebuie să ai grijă cât de mult vorbești despre aceasta. Nu toată lumea vrea să audă un monolog despre cum îți închipui tu decorațiunile, buchetul și rochia de mireasă.

 

AR

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.