5 GRESELI PE CARE LE FAC MIRII IN ZIUA NUNTII

Stim din experienta cum activitatile din ziua nuntii se deruleaza pe repede inainte, de aceea asa cum am mai spus un program pentru ziua nuntii va va ajuta ca totul sa decurga cat mai organizat, timpii acordati fiecarui activitati sa fie cat mai atent programati si astfel atat fotograful cat si videograful de nunta vor avea timp pentru a pune in valoare cat mai bine ziua nuntii voastre.

5 GRESELI PE CARE MIRII LE FAC IN ZIUA NUNTII

1. Nerespectarea programului din ziua nuntii, dorim sa intelegeti de ce respectarea unui program este atat de necesara in ziua nuntii, sunt momente ce nu se mai repeta iar noi suntem responsabili cu luarea marturiilor, si ne focusam pe surprinderea tuturor emotiilor, insa avem nevoie de timp pentru a crea cele mai frumoase cadre, avem nevoie sa compunem ceea ce dorim sa aratam din evenimentul vostru.

Daca programul nu este respectat automat voi veti intra in stres iar calitatea fotografiilor si a filmarii va fi afectata, nu poti realiza in 10-15 minute ceea ce initial era programat de realizat in 1h, de aceea asigurati-va si lasati o marja de eroare in organizarea programului de nunta pentru a evita intarzierile, incercati sa responasabilizati cat mai mult pe cei din jur.

2. Locatia – prima parte a zilei de cele mai multe ori sesiunea de make-up si imbracat se deruleaza acasa la mireasa, intr-un cadru intim si apropiat sufleteste miresei insa daca acest cadrul nu este tocmai „de pus pe sticla”, va deteriora imaginile rezultate atat pe partea foto cat si video.

Este de preferat daca nu dispuneti in propria casa de o camera cat mai luminoasa si aerisita sa apelati la o camera de hotel unde sa aiba loc activitatile din prima parte a zilei (make-up, imbracatul mirilor, etc).

3. Sedinta foto – alocarea timpului exclusiv fotografiatului trebuie sa fie de 2h, intr-o locatie cat mai placuta voua, sa insemne ceva din punct de vedere emotional si sa va reprezinte. In acest timp de 2h, chiar daca nu sunteti maestrii ai pozitiilor de shooting, fotograful de nunta va va arata ce pozitii va avantajeaza pentru a obtine cele mai frumoase fotografii, iar pentru o sedinta video timpul alocat trebuie marit incat sa putem crea o poveste.

4. Dinamica in filmarea de nunta este data de filmarea evenimentului in 2 camere, cadrele vor fi mult mai bine alternate, de obicei unul dintre videografi urmareste evenimentul in totalitate iar celalalt este axat pe detalii, astfel montajul rezultat din cele 2 puncte de filmare se va imbina mult mai armonios creand spatialitate, dinamica si cursivitate, deoarece in filmarea cu 2 camere nici un detaliu nu este sarit, lucru care in filmarea cu o singura camera se poate intampla, indiferent cat de profesionist este videograful nu poate fi in 2 locuri in acelasi moment, deci recomand filmarea nuntii in minim 2 camere.

5. Relatia dintre noi si voi – intotdeauna consideram comunicarea ca punct de plecare in realizarea celor mai frumoase fotografii si filmari de nunta.

Idiferent cat de profesionisti sunt cei pe care i-ai contractat pentru acest segment, fara comunicare ei nu vor sti ce iti doresti tu de fapt sa fie fotografiat sau filmat.

 

Sursa: fototime.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.