NU FACETI NUNTA PE DRUMURI!

NU FACETI NUNTA PE DRUMURI!

Ce inseamna mai clar acest subiect si ce vreau sa spun cand ma refer la „NU faceti nunta pe drumuri”. 

Cu toti stim ca ziua nuntii este foarte complexa iar timpul este limitat si trece foarte repede, parca zboara, asa ca trebuie sa profitam la maxim de timpul din aceasta zi.

Daca tot avem asa putin timp de ce sa il irosim?

Din proprie experienta va spun ca drumurile din ziua nuntii sunt extrem de obositoare si cheltuitoare de timp, stresante si pline de oboseala si ideal ar fi sa le evitati pe cat posibil.

Stim foarte bine ca traditia spune ca nasii sa fie luati de acasa cu alai cu tot… Asa se proceda in trecut undeva la tara insa pentru o nunta in oras este o pierdere mare de timp. De ce?

Pentru ca drumul pana la nasi este foarte obositor, drum care la final nu se va concretiza decat cu cateva minute state la nasi dupa care se merge la mireasa. Ideal ar fi sa discutati cu ei, cu nasii vostrii despre aceste deplasari si sa alegeti cea mai favorabila varianta pentru toti.

O situatie concreta din sezonul 2016 ar suna cam asa:

O zi frumoasa de sambata la pregatirile mirelui, totul bine si frumos, asa cum ne organizam in ziua nuntii tragem cadre foto si video la mire dupa care trebuie sa mergem la nasi… drum de circa 30-40 de minute, stam circa 5-10 minute la nasi dupa care plecam la mireasa…inca 30-40 min… total peste 1h si ceva… asta daca nu intervine ceva in trafic…„timp irosit fara folos”timp in care intr-o zi torida de vara acestea se resimte… in special pentru miri care nu se bucura de ziua nuntii, de magia si unicitatea aceastei zile.. De ce?

Pentru ca au preferat sa faca nunta pe drumuri… pierzand momente importante cum ar fi (pregatirile miresei, o sedinta foto cu cei dragi si in special cu voi doi, parinti, etc) se merita oare aceste drumuri tocmai in ziua nuntii? Se merita aceasta „cheltuiala de timp” cand am stabilit un program si ne-am trezit in ziua nuntii cu un altul???

Ca si sfat pentru ziua nuntii:
– de evitat pe cat posibil deplasarile ce implica foarte mult timp
– puneti accent pe momentele unice din acea zi: pregatirile miresei, ale mirelui, momentele in care ii aveti pe cei dragi aproape
– Cununia Civila de preferat sa nu fie in ziua nuntii
– trasati sarcini clare celor apropiati si spuneti-le clar sa nu intarzie
– faceti doar acele traditii de care va simtiti legati sentimental, nu irositi timp si energie pentru lucruri ce nu simbolizeaza nimic pentru voi doar ca „asa spune traditia” sau asa spune vecina…
– lasati sedinta foto pentru orele 17:00-20:00, in lunile de vara soarele este foarte puternic in orele amiezei iar daca va programati sedinta foto in orele critice ale zilei si o doriti in aer liber pe langa caldura specifica ce va va da de furca, fotografiile vor fi pline de umbre tari si urate, ochi inchisi si fete crispate…

Ziua nuntii este ziua voastra, pe langa toti cei care va sunt aproape de la familie si prieteni pana la fotograf, personalul restaurantului, etc voi trebuie sa va implicati in acea zi ca totul sa fie perfect, voi dati tonul nuntiivoi emenati energia ce va da culoare intregii nunti!!!

 

Sursa: fototime.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.